Monday, April 20, 2009

One dress - three styles

Jeg har alltid vært svak for kjoler med strutteskjørt. Da jeg fant denne hvite sukkerspinnkjolen fra Gina Tricot, var jeg solgt. Eller rettere sagt; kjolen var solgt til meg:)
Egentlig er den litt vel kort, men med en hudfarget boxershorts under eller tette strømper håper jeg å komme unna med det.

Det beste med the LWD (little white dress) er at den er så lett å style. Her er mine tre inspirasjonskilder, du har kanskje flere.
-------------------------------------
I've always had a weak spot for tulle and tutus. Hence, I was quickly sold when I came across this LWD from Gina Tricot. It's probably a bit too short, but with nude briefs or opaques I hope to get away with it.
Here are my three ways of styling the dress, you might do it your way.

1. Miu Miu Spring/Summer 2008
Med et marineblått tyllskjørt (fra loppemarked), rødt bredt belte og flate ballerinas (begge fra ASOS), får kjolen masse volum og straks mer dydig.

2. Balmain Spring/Summer 2009
Helt siden visningen i høst har jeg gledet meg til rimeligere varianter av Balmains fantastiske rocka gladiatorsandaler. I London fant jeg noen jeg kunne leve med. Disse fra Aldo er faktisk gode å gå på og gir en illusjon av skyskraperbein!
Med ett ble sukkerspinnkjolen hakket mer rock chic:)

3. Agyness Deyn

Modellen Agyness ser alltid kul ut. Og selv om jeg her glemte de røde strømpene, fikk kjolen raskt en passe kul og avslappet look med jeansjakke (Gina Tricot), rødt belte og ballerinas (som før).

Konklusjon: Gå for ensfargede kjoler, mix og match med hva du allerede har i skapet og vips har du skapt en helt ny personlig look som er enkel å variere.
Plagg kan kjøpes, men stil må skapes.

3 comments:

La petite Lou'lou said...

Gorgeous dress!nice outfits! great work!

The Fashion Economist said...

Thank you!
Just waiting for the right weather to complete the looks;)

Linn Emilie said...

digger bloggen din og denne outfitten nå skal jeg adde deg til "bloglovin" her :d god uke videre :d