Thursday, March 29, 2007

Short Wear ShoppingShopping for bikinis is not my favourite on my shopping list. Trying on this minimal cover-up outfit in March, when the body hasn't been exposed to sunlight for 7 months, is a real moment of truth. The sharp lightning in the dressing room doesn't actually dim the vision of pale, winter looking complexion , either.

Despite this, I was happy to find the exact kind of beach wear I had in mind when I wasn't even looking for it=) It all happened at H&M, of course...


By the way, Does anyone have an effective self tanner to recommend??At Zara, I found these metallic linen shorts. I was looking for some shorts to wear over stockings, and these can even been worn with bare legs for the summer. Love them already:) (although they require ironing...)

15 comments:

Ladybird said...

Superfin bikini og ikke minst den shortsen!

Riga virker som en veldig liten by når du besøker den. Jeg vil anbefale å ta så masse skjønnhetspleie du bare får tid til, superbillig manikyr, facials også videre. Jeg har ingen spesiell å anbefale, jeg popper som regel bare innom noen og hører om de har noe ledig. Ellers skal Colonna SPA være bra, det ligger i et kjøpesenter i gamlebyen...er du på det kjøpesenteret så kikk innom kafeene der, de har nemlig en spesiell kafe, der servitrisene går i de merkeligste klær og det er de mest finurlige dekorsaker. Ellers bør du ta en tur på restaurantkjeden Lido, det er en super kjede med alt mulig av mat, litt buffet aktig, til en bra pris. Det er her latvierne spiser. Ellers har Zara som regel noe fint på salg her, da de har en litt annen stil der borte. Skal du shoppe noe spesielt burde det kanskje bli sko, de elsker sko, og det er skobutikker overalt. Mange av dem kan bli litt mye, men innimellom dukker det opp noen skikkelig fine sko. Eller er et besøk på Sky Bar et must, men det har du sikkert hørt allerede. Der har jeg gått gjennom hele barkartet mens jeg har nytt utsikten. Peppermynthe daiquirien var fresh! Ellers ville jeg nytt arkitekturen, vandret endel i gamlebyen, sittet på kafeer og kost meg. Cili Pica har veldig god pizza og der bør du også prøve pelminis, det er litt dim sum lignende. De med sopp og de med fire oster er supergode! Ellers vil du se at innbyggerene er ganske østeuropeiske i stilen, morsomt er det. Du vil kanskje bli overrasket over shoppingen, den er ikke helt etter hva vi er vant til, mye rysjer, volanger og billige stoffer, men noe morsomt innimellom, dessuten er det masse "norske" butikker der; lindex, cubus, bik bok, dressmann... Kos deg masse, det er en søt by! Og apropos boots og sånne butikker, hamstre litt på Rigas "Drogas"...billig billig!

Katie said...

Apparently Jergens tanner is good and gives an authentic tan instead of the fake orange colour.

http://www.jergens.com/Our_Collection/index.asp

The Fashion Economist said...

Åhh, tusen takk for tipsene dine, Ladybird! Nå gleder jeg meg enda mer. SPA-behandlinger står definitivt på programmet, og ellers gleder jeg meg til å iakkta øst-europeiske klesstiler. *Knis*

Ladybird said...

He he he...ja det er ganske eksotisk til tider. Noen ganger sitter jeg på kafeer der nede, nipper til noe godt å drikke og tror jeg er i en parodiverden. De tar østeuropeeerstilen helt ut, med rød permanent, pels, jeans med bling bling og masse fargerik sminke. Moro er det! Men det skal sies at noen av de latviske jentene er helt overjordiske vakre, de har en fantastisk beinstruktur. Men så liker jeg godt alle de østeuropeiske modellene og da... Du må uansett kose deg masse!

The Fashion Economist said...

Gud hjelpe! Høres ut som litt av noen sirkusartister - moro! Skal helt sikkert kose meg enormt. Rapport kommer etter reisen:)

Ellen SB said...

Hm, mitt tips er vel egentlig den dobbeltselvbruneren fra loreal. Da blir du tan med en gang +at du har oversikt over hvor du har påført kremen.

The Fashion Economist said...

Smart, kjedelig med ujevne flater...Takk for tipset;)

Hilde said...

Kul shorts! Håper de får fart på seg og åpner Zara i Trondheim snarest mulig.

The Fashion Economist said...

Takk:) Ja, det er absolutt på tide at spanjakkene inntar bartebyen;-)

Anonymous said...

Av alle selvbruningskremene jeg har prøvd, er faktisk den fra Dove den beste. Blir passelig brun og den lukter ikke slik som de fleste andre gjør.

-Ane-

Zava said...

Sikkert for seint ute med selvbruningstips (Saint Tropez er utvilsomt min favoritt). Ville egentlig bare si at den shortsen var suverent kul!!

The Fashion Economist said...

Absolutt ikke for sent ute, Zava. Jeg er fremdeles vinterblek;)
Takk for tipset!

Sunniva said...

Elsker shortsen!! Har lett kjempe lenge etter en sølv metallisk shorts, og den der er jo "perfect, darling!" ;)

http://www.kultic.com said...

Hi! I just wanted to say I love your blog! You have great style!

I work for http://www.kultic.com and should you ever want a discount, let me know! We also ship internationally.

Drop us a line if you ever need anything or if you want to develop a mutually beneficial relationship. Keep up the great work and have a nice day!

The Fashion Economist said...

Takk, Sun! er veldig fornøyd med shortsen, jeg, også ;-)